Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/maibomshaarkunst.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812
Konfirmation - Maiboms Hårkunst | Din frisør i Ikast

Konfirmation opsætning

Din konfirmationsdag skal være HELT perfekt! Det kan Maiboms Hårkunst hjælpe dig med.

Mange piger drømmer om en smuk og helt unik håropsætning på deres konfirmationsdag. Det er en stor dag i deres liv, og man kan naturligvis godt forstå, at de ønsker at den skal være helt perfekt.
Når du booker en tid til konfirmationsopsætning, så tager vi sammen en snak om eventuelle ønsker, og får noteret hvad der eventuelt skal bestilles af hårpynt eller extensions osv.
Opsætning på dagen
Vi laver en meget holdbar frisure med de allerbedste materialer, så intet er overladt til tilfældighederne. Alt skal være perfekt og du skal ikke bekymre dig det mindste over hendes frisure på denne store dag.
Gode råd fra en erfaren frisør
Vi har stor erfaring indenfor sætning / opsætning af langt såvel som kort hår, og vi deler meget gerne ud af vore tip og gode råd omkring en perfekt brudeopsætning.

Frisuren er ligeså vigtig som kjolen

Frisuren er en meget vigtig del af pigernes udseende denne dag. Mange piger drømmer om det fuldendte udseende netop denne dag, og derfor er det vigtigt at få frisuren til at passe med kjolen så det hele går op i en højere enhed.

Undgå stress på din datters konfirmationsdag

Hos Maiboms Hårkunst er din datter i trygge hænder. Vi nusser om hende og sørger for, at hendes konfirmationssdag starter helt perfekt. Den opsatte frisure bliver prikken over iét på hendes festdag og du kan roligt stole på, at vi fremtryller en holdbar frisure, så I sammen, i tiden fremover, kan nyde de smukke fotos fra dagen og festen

Vær opmærksom på, at det er en rigtig god idé at booke en tid til konfirmationsopsætning i god tid.

Konfirmation