Kérastase - Maiboms Hårkunst | Din frisør i Ikast

Kérastase

Franske Kérastase er kendt for at udvikle professionelle produkter til hårpleje og styling og uanset hvilken hårtype, hårlængde, eller specifikt hårproblem du har, så findes der en hel serie hos Kérastase, som er beregnet til dig.

Herunder er et lidt udsnit omkring alle serierne fra Kérastase:

Soleil serien er uundværlig i sommermånederne og giver effektiv beskyttelse mod skadelige påvirkninger fra sol, vind og vand.

Couture Styling er en serie af luksuriøse stylingprodukter, der gør det let at skabe en sikker stil med mere fylde og stabilitet.

Homme er en rigtig lækker herreserie, som tilbyder maskulin luksuspleje og styling til mænd i alle aldre.

Elixir Ultime er overdådig luksuspleje med oliebehandling, som virkelig gør det allerbedste for dit hår. Der findes, i denne elegante serie, forskellige typer hårolier med duftvarianter og egenskaber alt efter hvilke behov / problemer der skal afdækkes.

Cristalliste serien er specielt udviklet til dig med langt hår. Det lange hår har behov for en specialiceret hårpleje, så længder og spidser forbliver sunde og stærke.
Når du vælger at bruge Cristalliste produkterne i din daglige hårpleje, så er det slut med tørre og spaltede spidser.

Densifique bekæmper problemer med Tidlig hårtab / uønsket udtynding.

Initialiste er specialiseret serum, der genopbygger beskadiget hår.

Nutritive serien sørger for intensiveret næring og dybdegående pleje til tørt, kruset eller krøllet hår.

Reflection er unik luksuspleje til farvet hår. Du vil opleve en intens hårfarve, der holder sig smuk og livlig og fuld af glans i væsentligt længere tid.

Resistance serien sikrer dig den helt rette pleje til fint og / eller skadet hår. Produkter en i serien er sammensat således, at de giver ekstra styrke og modstandskraft og forebygger yderligere skade.

Specifique er en serie, der byder på forskellige typer produkter, som løser forskellige problemer, eksempelvis fedtet hår og hovedbund, eller problemer med skæl osv.

Kérastase er ganske enkelt en sand mester, når det gælder frisørprodukter, hvor det vigtigste er, at give naturlig og skånsom dybdegående pleje til mænd og kvinders hår og hovedbund.

Kerastase