Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/maibomshaarkunst.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812
American Crew - Maiboms Hårkunst | Din frisør i Ikast

American Crew

Den bedste herre serie, når det gælder hårpleje, bodyshower og parfume til mænd.

Sådan siger vore mandlige kunder om American Crews hårpleje produkter specielt udviklet til den kvalitetsbevidste mand.

American Crew byder på masser af lækre hår – og stylingprodukter, som gør det nemt for mændene at følge tidens maskuline hårmode.

De velduftende hårprodukter til mænd er bygget op omkring de allerbedste ingredienser, og du er sikret den mest omhyggelige pleje og afrensning af dit hår og din hovedbund. Den rette pleje med hårprodukter i frisørkvalitet, kan være altafgørende, når du vil fremvise et velplejet ydre og samtidig nedsætte risikoen for tidlig og uønsket hårtab.

American Crew er leverandør til professionelle frisørsaloner rundt om i verden og konceptet er klart. Det skal være let og enkelt at pleje sit hår på bedst mulig måde med specielt udviklede shampooer og conditioner. Det skal være let at følge hårmoden og skabe maskuline frisurer og lækre looks med de bedste stylingprodukter, eksempelvis voks, pomade, gele osv.

American Crew